subota, 14. rujna 2013.

Poslušajte novu pjesmu Josipe Lisac i riječkog benda Quasarr


Jedna od največih muzičkih diva bivše Jugoslavije, Josipa Lisac snimila je duet " Ljubav " sa riječkim pop indie bendom Quasarr
Izdavač pjesme, Croatia Records, kaže kako se snimanje pjesme i spota pokazalo vrlo spontanim i ugodnim:  
"Oduševljena sam pjesmom i pozivom. Oni su sjajni, mladi, talentirani ljudi koji istinito stvaraju i žive glazbu. Naša suradnja je samo spoznaja da se ništa ne događa slučajno" - izjavila je Josipa Lisac.
Pjesmu autorski potpisuju Filip Frank i Hrvoje Šćulac (glazba), teBoris Štok (tekst), a miks je napravio Kevin Paul iz Londona s kojim je grupa Quasarr već surađivala na svom prošlom albumu.
Spot je režirao Radislav Jovanov Gonzo, a snimljen je u riječkoj Tvornici papira Hartera.

U ovoj godini Josipa Lisac obilježava 40 godina od izlaska svog prvog albuma Dnevnik jedne ljubavi.
O ovom albumu, koji i nakon toliko godina izaziva jednako divljenje publike, Siniša Škarica, nekadašnji urednik u Jugotonu i Croatia Recordsu je za Cantus napisao: "To je zapravo prva velika ploča na kojoj su se kod nas pomirile različite generacije i idiomi, glazbenici u svojim dvadesetima, tridesetima i četrdesetima godinama, jazzisti i klasičari, protagonisti zabavne i pop -- rock scene u kolektivnom su brisanju žanrovskih granica spremno zakoračili na nov teren individualizma.
 Bio je to prelazak iz pop-moderne u post-modernu. Dnevnik jedne ljubavi čvrsta je pop-rock ploča, iz naše vizure jednako važna kao što su bili Otis Blue, Cheap Thrills ili Blood, Sweat and Tears."Izuzetnih prvih 40 godina Josipine karijere koju su obilježile pjesme Karla Metikoša i Ivice Krajača te brojnih drugih sjajnih glazbenika zaokružit će luksuzno antologijsko izdanje koje će biti objavljeno krajem godine.
Izvor: agencije

Nema komentara:

Objavi komentar